»
S
I
D
E
B
A
R
«
Noen motivasjon
Mar 2nd, 2014 by admin

Selv om det kanskje har gjort og jobbe med noe lenge nok, slik at du tror du kan, alt innvendig og utvendig slik at du fortsatt kan ha noen motivasjon og kanskje lære nye ting. Nylig endret vi vårt selskap som leverer blekk til inkmann og nettopp noe slikt er motiverende. Jeg ofte føler at jeg trenger litt motivasjon noen ganger. Det trenger ikke bare være på jobb, selv om det er veldig effektivt der også, vil jeg si. Men jeg kan også trenge motivasjon når jeg for eksempel skal trene. Jeg kan knapt få meg til å gå på treningsstudio på egen hånd, det er derfor jeg alltid trene med andre mennesker, slik at de kan motivere meg. Jeg trenger noen til å kjefte på meg fordi ellers jeg skal bo bare hjemme og hvile i stedet, og det er ikke så bra til slutt.

Å gå meg på nervene
Nov 25th, 2012 by admin

Dette internett business er mer og mer på nervene. Min plass er bare går ingensteds raskt. Uansett hva jeg synes de å bli sittende fast med noen, men dedikert antall tilhengere. Men jeg vil ha mer. Jeg har faktisk noe å si, tror jeg, eller i det minste selge. I alle fall fortjener mitt hjem en hel masse mer oppmerksomhet. Jeg vet ikke hvordan. En venn foreslo at jeg skulle holde styr på ekspert søkemotor optimizer (de er ment å være David Blaine virksomhet) og spesifikt ber om noe som kalles SEO hosting. Ser lovende ut, håper jeg det ikke er for dyrt, men det er ikke bra hvis du bruker selskapets stjerne internetvikings.com . Jeg kjører litt litt penger sist. Men når det kommer til SEO Wizardry saken til sin anerkjente effektivitet når den brukes til mitt sted, vil det være verdt hver krone. Det kan være en god investering for denne SEO.

Jeg må holde styr på min partner
Nov 4th, 2012 by admin

Akkurat nå er min kjære partner foran datamaskinen sin og går helt løs her, fyndas tilsynelatende, men jeg ofte at disse funnene ikke egentlig presentere seg selv. Jeg vet at når min partner er i humør som det blir dyrt veldig dyrt. Nå skal det kjøpes barneklær til felles-loven nevøer og jeg mistenker at det vil avspore tror jeg skal gå over og føre tilsyn med kjøp, slik at vi har råd til å leie. Nå, jeg sitter ikke her og klappe meg på brystet og late som jeg er så mye bedre for det, jeg ikke, men jeg kan Enda sansa meg noe og varsel når det begynner å gå til ytterligheter. Jeg vil avslutte her i dag fordi jeg synes det høres ut som en litt for mye knapp ånd fra min partner og holde fingrene krysset at det ikke er for sent for meg å stoppe kjæresten min.

stilling ledig
Sep 8th, 2011 by admin

Det stigning, opp til at jeg måtte fortsette på denne måten, jeg kan med rimelighet har ikke det lenger. Jada, alt er ganske mye min egen feil, burde jeg ha gjort så mange ting annerledes. Men selvfølgelig er det lett å si i ettertid som jeg er klar over og faktisk opplever direkte konsekvenser sera av mine tidligere valg. Jeg kan, for eksempel, vil trolig ikke bli lenge i jobben min nå, kan det være å søke i alle stilling ledig jeg kan finne Jobylon. Videre innebærer dette en rekke vidtrekkende og svært alvorlige konsekvenser for livet mitt. Jeg ønsker ikke, heller ikke gå videre å beskrive hva og hvordan det vil se ut i øyeblikket. Kanskje jeg kan diskutere det senere når jeg vet hva det betyr for min egen personlige og personlige fremtid. Akkurat nå er jeg opptatt med å kartlegge alle ødeleggelsene som nå regner over. Jeg håper jeg har nok styrke til å rydde opp i situasjonen, ellers vet jeg ikke hva som vil skje med meg.